Kategorije

Chrismapp j.d.o.o

Izložbeno prodajni salon

CHRISMA EXCLUSIVE

Amruševa 10
10000 Zagreb
Tel. 01 7988 056

Sjedište

VII.Retkovec 74
10000 Zagreb

O nama

Priča o GeD kuhinjama započela je 1969 godine u gradiću Biancade u blizini Trevisa, koji je tradicionalno bio centar proizvodnje namještaja. Tvrtka se razvila i etablirala najviše zahvaljujući dobrom upravljanju onivača Giuseppea Dolfa,a da ne spominjemo njegovu sposobnost da svjesno godinama predstavlja spoj tradicionalnog i modernog u svojim proizvodima tijekom vremena.

GeD Cucine pokazuje veliko poštovanje prema svojim klijentima i korisnicima svojih proizvoda tako što najveću važnost pridodaju sadržaju i materijalima od kojih je najčešće zastupljeno prirodno drvo. Drvo je ključ, neizostavni dio namještaja GeD-a ne samo zbog povijesti i tradicije nego i zbog svoje izdržljivosti i trajnosti tokom vremena.

Koriste se brojne vrste drveta u izradi od kojih su najzastupljeniji jasen i hrast. Stabla dolaze iz praćenog procesa pošumljavanja određenih područja. Jednom kada izrastu, režu se i obrađuju u integriranom procesu. Osim idealnog uparivanja forme i funkcije ,fokus GeD-a je i dizajn koji je suvremen, ali ne i pomodan. Nema mjesta za pretjerivanje ili korištenja dizajna koji će biti aktualan samo nekoliko godina jer su kuhinje napravljene da traju godinama i zbog promjene ukusa potrošača kuhinje moraju izgledati elegantno.

Pristup dizajnu je koncept ‘’klasično-trendi’’: stilsko i filozofsko gledište koje je razvila tvornica GeD Cucine i koja je utjecala na otvaranje novih horizonta u industriji kućnog i kuhinjskog namještaja te je uvelike utjecalo na prepoznatljiv stil GeD Cucine.

Proizvodi GeD Cucine imaju jasnu karakternu liniju koja je temeljena na kvaliteti materijala kao što su čelik, drvo,kamen i staklo. To je karakter tvornice izgrađen na pouzdanosti i izdržljivosti proizvoda,savršenom balansu između forme i funkcije te na poštovanju prema kupcima, korisnicima i okolišu.

Chrismapp j.d.o.o. je tvrtka koja se bavi projektiranjem i opremanjem kuhinjskih, kupaonskih i ostalih prostora za stanovanje, te izradom namještaja po mjeri za stambene i poslovne prostore. Dugogodišnji smo zastupnik renomiranog talijanskog proizvođača GeD Cucine čije najnovije proizvode možete vidjeti u našem izložbeno prodajnom prostoru CHRISMA-EXCLUSIVE u Zagrebu na adresi Amruševa 10. Naše stručno osoblje će Vas ljubazno primiti, dati Vam sve potrebne informacije i zajedno s Vama što kvalitetnije osmisliti i izraditi projekt za Vaš kuhinjski i ostali prostor. Također vam nudimo i prateću opremu i aparate renomiranih proizvođača. Naša usluga uključuje i besplatan dolazak na mjerenje prostora, te nakon izrade projekta i narudžbe, točnu isporuku i kvalitetnu montažu. Više od 20 godina iskustva i zastupanja renomiranog proizvođača GeD Cucine te vrhunska kvaliteta proizvoda i materijala, garancija su uspješne suradnje i zadovoljstva naših kupaca.

CHRISMAPP J.d.o.o.
VII. Retkovec 74, Zagreb
OIB: 99115336759
Trgovački sud u zagrebu
MBS: 080869122